Expandable Widgetized Area

Use all default WordPress widgets or bring the area to life with custom shortcodes.
About Me

Wildster Logo

Wild Vintage WP Theme

Hey, I am Wildster. Wild Vintage WP Theme Built with emphasis on clean, content oriented, modern & minimalistic design.With me you're never going to feel limited or restricted!

Recent Posts

24-uren van Cimorné (2de editie) ten voordele van De Warmste Week  #Musicforlife

Na het succes van de eerste editie draagt Cimorné op 22 en 23 december opnieuw haar vlammetje bij aan De Warmste Week van Stubru.

Vorig jaar werd op onze indoor mini-wielerpiste maar liefst 394km gereden en €10.151 ingezameld. Dit jaar willen we nog beter doen !

We zamelen geld in ten voordele van 2 Aalsterse projecten, vzw Shelter en vzw jeugdzorg De Vlier.

Vzw Shelter richt een gemeenschapshuis in voor meerderjarige alleenstaande jongeren die daar terecht kunnen voor begeleid zelfstandig wonen.

Dagcentrum vzw De Vlier begeleidt minderjarige jongeren in gezinnen waar het samenleven tussen ouders en kinderen moeilijk verloopt, en de leef- en opvoedingssituatie van het kind verontrustend is.

We rekenen op jou !

Hebben jij en je vrienden zin in een uitdaging ? Kom dan na school een paar toertjes rijden ! Wil je een teambuilding die net dat ene stapje verder gaat ? Dan verwachten we jou met je collega’s ! Vind je het zalig om in je eentje ’s nachts rondjes te bollen ? Aarzel dan niet en schrijf je in !

Live DJ sets, dansen, belotten en nog veel meer….

Tussendoor kan je ook deelnemen aan 24u ‘belotten met Pascal’ (vooraf inschrijven in de Bevoorrading).  DJ Willy draait samen met 24 verschillende DJ’s vinyl, kom een plaatje aanvragen en dans !

Maar er is nog meer, hou daarom zeker onze facebookpagina in de gaten ! Je vindt er ook het volledig programma en een overzicht van alle activiteiten. https://www.facebook.com/events/325096351286674/

Inschrijven voor de 24uren op de piste doe je via : www.startracking.be

Contactpersoon: Tom Calloens, mail, 0491/34 85 67

 

Add comment

Cimorné © 2017. ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN. WEBDESIGN DOOR webdesign aalst GREEN BANANAS