Expandable Widgetized Area

Use all default WordPress widgets or bring the area to life with custom shortcodes.
About Me

Wildster Logo

Wild Vintage WP Theme

Hey, I am Wildster. Wild Vintage WP Theme Built with emphasis on clean, content oriented, modern & minimalistic design.With me you're never going to feel limited or restricted!

Recent Posts

Krokbar

De Bevoorrading

bevoorradding

De Bevoorrading is een uitsmijter van ‘Chef Krok’, de foodtruck waarmee Jan & Sven in 2015 van start gingen. Keep it simple & stupid, vonden de mannen en zo zijn ook hun no-nonsense boterhammen en heerlijke croques. Met de Bevoorrading krijgt Chef Krok een permanente plek in Aalst.

Pluspunt: een klein maar gezellig én zonnig terras !

Grote groepen wordt aangeraden te reserveren: 0485 980 666

De bevoorrading

Een goede bevoorrading is essentieel voor elke fietser. Als onderdeel van Cimorné zorgen Jan & Sven dat je geen honger of dorst hoeft te lijden. Je kan er de hele dag terecht voor een lekkere koffie, snelle suikers of een fris biertje. ’s Morgens trekt de Bevoorrading zijn bezoekers met een stevig ontbijt en ’s middags kan je er terecht voor een krok met net dat ietsje meer of een lekkere boterham. De mannen van de Bevoorrading ontvangen je in een gemoedelijke sfeer die helemaal past bij de uitstraling van Cimorné.

Een goede bevoorrading is essentieel voor elke fietser. Kom langs bij Cimorné voor een heerlijke kop koffie, een stevige croque of snelle suikers.

De Bevoorrading
Alfred Nichelsstraat 14
9300 Aalst
Tel: +32 (0)479 77 70 61

Openingsuren
ma-do: 9.30 tot 17 uur
vr: 9.30 tot 18 uur
za: 9 tot 17 uur
zo: gesloten

    de bevoorrading cimorne
    stepbystep
    drift aalst
    de fietserij
    Cimorné © 2018. ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN. WEBDESIGN DOOR webdesign aalst GREEN BANANAS