Expandable Widgetized Area

Use all default WordPress widgets or bring the area to life with custom shortcodes.
About Me

Wildster Logo

Wild Vintage WP Theme

Hey, I am Wildster. Wild Vintage WP Theme Built with emphasis on clean, content oriented, modern & minimalistic design.With me you're never going to feel limited or restricted!

Drift

Planten, bloemen of bomen horen niet langer alleen maar in de tuin of op het balkon, steeds meer halen mensen het groen naar binnen en worden hier alleen maar blijer van. Planten zijn niet alleen ideaal als decoratie maar geven je huis op een simpele en leuke manier veel kleur, bovendien zijn ze nog eens goed voor je gezondheid. Stap binnen bij Drift en ontdek ons gevarieerd aanbod, dit voor alle groenliefhebbers.

drift

Daar we dromers zijn, laten we onze miniatuurtuinen graag tot leven komen door kleine drifters – miniatuurmensjes- en dieren die je verwonderen en laten wegdromen. Drift gaat voor een totaalbeleving in het interieur.

Naast de integratie van groen ontwikkelen we eveneens handgemaakte decoratieve objecten. We staan open voor alle suggesties, bieden een persoonlijke dienst na verkoop voor wie dit wenst en ook maatwerk zien we als een uitdaging.

We zijn in de eerste plaats gelijkgestemde vriendinnen, complementair in heel wat, contrair voor het nodige tegengewicht. Daarnaast zijn we flaneurs, slenteraars, bon vivants, dromers, onderzoekers, betweters en een tikkeltje melancholisch. Daarenboven houden we van alles tussen wit en grijs, van humor, van gluren, turen en observeren. We houden van de geur van hout en rulle aarde, van het koele noorden en van warme rotsen onder een verzengende zon.

Van een verblindende flakkering op een wateroppervlak, van het geluid van een knappende tak in de stilte van een bos, van de gloed van goud en brons, van de fragiliteit van mos en van de ruwheid van steen.We houden van wat ons dwingt te vertragen in de chaos van een stad, van wat ons stuurt, van dat waar onze adem van stokt. Vanuit deze resem voorliefdes ontstond er een drift, een innerlijke, niet langer te negeren drang om strijders te worden voor meer groen in het interieur en leefomgeving – maar dan anders.

Gardening gloves are for sissies!

De Bevoorrading
Alfred Nichelsstraat 14
9300 Aalst
Sarah | 0486/39 68 54

Openingsuren
ma-woe: 8-18 uur
do-vrij: 8-13 uur
za: 10-16 uur
zo: gesloten

drift

This is the text displayed in the Map Location bubble.

    drift aalst
    Cimorné © 2024. ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN. WEBDESIGN DOOR webdesign aalst GREEN BANANAS