Onze diensten

Verkoop (nieuw en 2dehands), verhuur, herstel, fietsen op maat. Met aandacht voor milieu, hergebruik en sociaal engagement.

NIEUW > Gratis testvloot fietsen voor bedrijven

Herstel

Herstelling of onderhoud, bij ons is je fiets in goede handen.

Ontdek meer
Verhuur

Particulier of bedrijf, voor één dag of één jaar, alles kan.

Ontdek meer
Verkoop

Nieuwe fietsen. Uitgebreid aanbod merken. Ook tweedehands en -onderdelen.

Ontdek meer
Fietsen op maat

Ontwerp samen met ons jouw fiets op maat en rijd rond met een uniek exemplaar.

Ontdek meer
Bedrijfsfietsen

Wij werken een aanbod uit dat past bij jouw bedrijf en personeel.

Ontdek meer
Fietspunt

Laat je fiets herstellen in het fietspunt aan het station in Aalst, ook een bewaakte fietsenstalling.

Ontdek meer
“De Fietserij, jouw duurzame partner voor een unieke fiets op maat.”

Volg ons

Volg ons op Facebook en Instagram!

[enjoyinstagram_mb_grid]

Wat is de Fietserij?

Fietsen met meerwaarde.

Technisch defect of is je fiets toe aan een grondig onderhoud? Maak een afspraak bij de Fietserij of kom gewoon even langs. Je krijgt gratis een vervangfiets. Wie even moet wachten, kan meteen het unieke Cimorné-gebouw verkennen. De werkplek van de Fietserij is een zondermeer een unieke pleisterplaats in het hart van Aalst met tal van kleine lokale ondernemers.

Wil je degelijke fietsen huren, dan is ook hier de Fietserij jouw oplossing. Particulieren, bedrijven, scholen, iedereen is welkom. Huren kan al vanaf één dag maar ook op jaarbasis met onderhoudscontract. Bovendien heb je de keuze tussen een gewone stadsfiets, een elektrische fiets of zelfs een BMX.

Voor herstel en verhuur kan je ook elke werkdag van 7u/19u terecht in het fietspunt aan het station van Aalst. Dit wordt uitgebaat door de Fietserij. Je kan er rekenen op een snelle en correcte service voor kleine herstellingen en ook verhuur van Blue-bikes is mogelijk.

De Fietserij is gespecialiseerd in unieke fietsen op maat. Een fixie of retro look? Alles kan. Kies een vintage kader uit ons aanbod of breng de oude koersfiets van je grootvader mee.  Jij kiest zelf de kleuren, de accessoires en eindafwerking. Persoonlijker en unieker kan niet!

Ook voor bedrijven is een aanbod op maat mogelijk. Stimuleer je werknemers om met de fiets te komen. Niet alleen profiteert je personeel van heel wat fiscale voordelen en een betere gezondheid,  gepersonaliseerde fietsen oogsten in het straatbeeld ook heel wat bekijks. Al fietsend werk je niet alleen aan een duurzaam beleid maar zet je eveneens je bedrijf in de kijker.

Bij elke herstelling en fiets op maat heeft de Fietserij aandacht voor een maximaal hergebruik van onderdelen. Bovendien werken bij de Fietserij mensen die moeilijk een job vinden op de arbeidsmarkt en steun je dus een lokaal sociaal project.

Vragen? Contacteer de Fietserij!