Ik wil een bedrijfsfiets »
Bedrijven

Aanbod op maat van jouw bedrijf

Geen twee bedrijven zijn hetzelfde. Daarom werken wij graag een aanbod op maat van jouw organisatie.

Wat bieden wij ? Fietsverhuur (of leasing) op korte of lange termijn. Onderhoud van bedrijfsfietsen en fietsherstellingen ter plaatse. Fietsen in bedrijfskleur en met bedrijfslogo.

Stimuleer je werknemers om met de fiets te komen. Niet alleen profiteert je personeel van heel wat fiscale voordelen en een betere gezondheid,  gepersonaliseerde fietsen oogsten in het straatbeeld ook heel wat bekijks. Al fietsend werk je niet alleen aan een duurzaam beleid maar zet je eveneens je bedrijf in de kijker.

Komen je werknemers met de trein ? Weet dan dat de Fietserij ook een erkenning heeft als Fietspunt voor het station van Aalst. We houden er toezicht in de fietsenstalling en staan in voor verhuur en herstel van fietsen.

Bij elke herstelling en fiets op maat heeft de Fietserij aandacht voor een maximaal hergebruik van onderdelen. Bovendien werken bij de Fietserij mensen die moeilijk een job vinden op de arbeidsmarkt en steun je dus een lokaal sociaal project.

Een bedrijfsfiets? Zo makkelijk kan het zijn

Werk je in een organisatie of onderneming met meerdere vestigingen verspreid in Vlaanderen en Brussel en zijn jullie op zoek naar bedrijfsfietsen? Dan kan je voortaan terecht bij Bike&Co.

Deze coöperatieve vennootschap met sociaal oogmerk vormt samen met veertien sociale fietsondernemingen een kwaliteitsnetwerk. Allemaal gespecialiseerd in verkoop, verhuur, onderhoud en herstel van bedrijfsfietsen. Ook de Fietserij maakt deel uit van dit netwerk.

Surf voor meer info naar www.bikeandco.be.

Vragen of interesse in ons?