Ik wil info over een testvloot »

Bedrijfsscan en fietsplan

Een bedrijf dat actief zijn werknemers stimuleert om te fietsen, heeft gezondere werknemers, een duurzaam imago en profiteert van héél wat extralegale voordelen.

Meer nog, met een doordacht fietsplan, kan de aanschaf van een bedrijfsfiets zowel voor het bedrijf als de werknemer kostenneutraal zijn. Geen twee bedrijven zijn hetzelfde. Daarom maken wij een scan van jouw organisatie en werken een fietsplan op maat uit.

Een bedrijfsfiets leasen of huren

Fietsleasing is fiscaal de meest interessante formule en kan, zowel voor werknemer als werkgever kostenneutraal zijn.  Met ons fietsplan weet je als bedrijf perfect welke stappen je dient te zetten en ontzorgen wij maximaal je HR-afdeling.

Voor de werknemer betekent het een fiets naar keuze, inbegrepen onderhoud en herstellingen, diefstalverzekering en pechverhelping.

NIEUW: Gratis testvloot aanvragen

In ons uitgebreid aanbod nieuwe fietsen kan er gekozen uit tal van verschillende merken. Gaat de voorkeur uit naar een gewone stadsfiets, elektrisch of zelfs cargo, alles kan. Om de keuze te vergemakkelijken, bieden wij gratis een testvloot aan. Jij kiest als bedrijf à la carte een aantal fietstypes die de werknemers vervolgens 2 weken gratis kunnen uittesten.

Fietsen in bedrijfskleur en met bedrijfslogo

Niet alleen profiteert je personeel van heel wat fiscale voordelen en een betere gezondheid,  gepersonaliseerde fietsen oogsten in het straatbeeld ook heel wat bekijks. Al fietsend werk je niet alleen aan een duurzaam beleid maar zet je eveneens je bedrijf in de kijker.

Trein en fiets, nog duurzamer

Komen je werknemers met de trein ? Weet dan dat de Fietserij ook een erkenning heeft als Fietspunt voor het station van Aalst. We houden er toezicht in de fietsenstalling en staan in voor verhuur en herstel van fietsen.

En als dat nog niet genoeg is …

.. bij elke herstelling en fiets op maat heeft de Fietserij aandacht voor een maximaal hergebruik van onderdelen. Bovendien werken bij de Fietserij mensen die moeilijk een job vinden op de arbeidsmarkt en steun je dus een lokaal sociaal project.

Een bedrijfsfiets? Zo makkelijk kan het zijn

Werk je in een organisatie of onderneming met meerdere vestigingen verspreid in Vlaanderen en Brussel en zijn jullie op zoek naar bedrijfsfietsen? Dan kan je voortaan terecht bij Bike&Co.

Deze coöperatieve vennootschap met sociaal oogmerk vormt samen met veertien sociale fietsondernemingen een kwaliteitsnetwerk. Allemaal gespecialiseerd in verkoop, verhuur, onderhoud en herstel van bedrijfsfietsen. Ook de Fietserij maakt deel uit van dit netwerk.

Surf voor meer info naar www.bikeandco.be.

Vragen of interesse in ons?