Expandable Widgetized Area

Use all default WordPress widgets or bring the area to life with custom shortcodes.
About Me

Wildster Logo

Wild Vintage WP Theme

Hey, I am Wildster. Wild Vintage WP Theme Built with emphasis on clean, content oriented, modern & minimalistic design.With me you're never going to feel limited or restricted!

17 december, startschot 24u van Cimorné!

november 9, 2022/Nieuws

Neem deel aan de 24-uren van Cimorné, editie 2022! Startschot zaterdag 17 december om 15u.
Na het succes van de vorige 3 edities draagt Cimorné op 17 en 18 december opnieuw haar vlammetje bij aan De Warmste Week van Stubru. Tijdens de laatste editie in 2019 (corona, je weet wel ..) werd op onze indoor mini-wielerpiste maar liefst 423 km gereden en in totaal €33.136 ingezameld. Kunnen we dit jaar nog beter doen? Met jouw steun zeker wel!

Deze editie zamelen we geld in voor 2 goede doelen

Vzw Vierdewereldgroep Mensen voor Mensen zoekt extra middelen voor de herinrichting van hun speel-o-theek. Het is een plek waar kinderen kunnen spelen, ontspannen, op gesprek gaan of huiswerkbegeleiding krijgen. Een beetje een ‘tweede thuis’ voor velen.

De Zelfmoordlijn, op initiatief van de Golden boys, ter nagedachtenis van hun voorzitter. Als voetbalploeg willen ze aandacht vragen voor zelfdoding. De Zelfmoordlijn biedt hulp aan mensen met sombere gedachten, maar ook aan nabestaanden, bezorgde vrienden en familie.

Hoe kan je deelnemen aan de 24-uren ?

Alle acties op een rijtje:
o Kom langs met vrienden, buren, sportclubs, collega’s en rijd een uurtje rondjes op de piste. Verzamel minstens 4 sportievelingen en zamel zoveel mogelijk geld in. De rondjes op de piste worden verkocht per uur. ‘Inschrijven ‘Rondjes rijden’.

o Kom een potje kaarten bij “Belotopia for Life”. Elk uur zoeken we een aantal spelers om met of tegen onze marathonkaarters te belotten. Alle info op BelotopiaForLife    Inschrijven ‘belotten’

o DJ Willy zorgt 24u lang voor muziek en nodigt hiervoor 24 verschillende DJ’s uit. Kom een plaatje aanvragen en dans!

o Dit jaar is er voor het eerst ‘de warmste tafel’. Elke 3u komt een topchef een menu serveren. Schuif mee aan tafel en ontdek wie je tafelgasten zullen zijn. Inschrijven ‘Warmste tafel’

o De Golden boys organiseren ‘sjotten for life’. Schrijf je in met een team van 3 personen en speel een match(ke) in onze tent op het Begijnhof. Elk halfuur zoeken we een nieuw team. Inschrijven ‘Sjotten for life’

o Zondagochtend organiseert Van Hee & Partners Cycling Team de tweede editie van ‘de warmste rit’. Een groepsfietstocht met maximaal 100 deelnemers onder het motto ‘samen uit, samen thuis’. Inschrijven de Warmste Rit 

o Wil je gewoon een bijdrage storten? Dat kan op het rekeningnummer BE96 7370 5098 9105 met vermelding ‘24-uren warmste week’.

Contactpersoon: Tom Calloens, tom@fietserij.be, 0491/34 85 67. Check ook onze facebookpagina @Cimorné

Add comment

Cimorné © 2023. ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN. WEBDESIGN DOOR webdesign aalst GREEN BANANAS