Expandable Widgetized Area

Use all default WordPress widgets or bring the area to life with custom shortcodes.
About Me

Wildster Logo

Wild Vintage WP Theme

Hey, I am Wildster. Wild Vintage WP Theme Built with emphasis on clean, content oriented, modern & minimalistic design.With me you're never going to feel limited or restricted!

24u Cimorné vlamt voor de 6de keer!

november 24, 2023/Nieuws

Neem deel aan de 24-uren van Cimorné! Startschot op vrijdag 22 december

Na het succes van de vorige 5 edities draagt Cimorné  op 22 en 23 december opnieuw haar vlammetje bij aan De Warmste Week van de VRT.

Tijdens de laatste editie werd op onze indoor mini-wielerpiste maar liefst 466 km gereden en in totaal €34.200 ingezameld. Kunnen we dit jaar nog beter doen? Met jouw steun zeker wel!

Deze editie zamelen we geld in voor 3 goede doelen:

 • Vzw Enchanté & Vierde wereldgroep Mensen voor Mensen vzw
  die geld inzamelen voor het project ‘brooddoosnodig’. Ook in Aalst zitten veel leerlingen met honger in de klas. Wij willen zorgen voor een gevulde brooddoos voor elke leerling want leren valt zwaar op een lege maag.
 • Vzw Gewoon leven, een  vereniging die activiteiten biedt aan jonge mensen met dementie en zich ook richt op hun mantelzorgers. De focus ligt op wat wél nog kan en niet op wat moeilijk is geworden.
 • De Zelfmoordlijn, op initiatief van de Golden boys,  ter nagedachtenis van hun voorzitter. Als voetbalploeg willen ze aandacht vragen voor de Zelfmoordlijn die hulp biedt aan mensen met sombere gedachten, maar ook aan nabestaanden, bezorgde vrienden en familie.

Hoe kan je deelnemen aan de 24-uren ?

 • Kom langs met vrienden, buren, sportclubs, collega’s en rijd een uurtje rondjes op de piste. Verzamel minstens 4 sportievelingen en zamel zoveel mogelijk geld in. De rondjes op de piste worden verkocht per uur, inschrijven kan door een mail te sturen naar tom@fietserij.be.
 • Kom kaarten bij ‘Belotopia for Life’. Elk uur zoeken we een aantal spelers om met of tegen onze marathonkaarters te belotten. Alle info op belotopia.be Een uurtje reserveren kan via info@belotopia.be
 • DJ Willy zorgt 24u lang voor muziek en nodigt hiervoor 24 verschillende DJ’s uit. Kom een plaatje aanvragen en dans!
 • Nieuw dit jaar is de ‘De Warmste Biljart Tafel’. Biljartclub Zorro’s gaat de uitdaging aan en zal 24-uur de pooltafel warm houden. We zoeken elk uur 2 spelers als tegenstander. Reserveer nu je plaats via tom@fietserij.be.
 • De Golden boys organiseren ‘Sjotten for life’. Schrijf je in met een team van 3 personen en speel een match(ke) in onze tent op het Begijnhof. Elk halfuur zoeken we een nieuw team. Inschrijven via sjottenforlifeGB@hotmail.com.
 • Zaterdagochtend organiseert eVident Cycling de derde editie van ‘De Warmste Rit’. Een groepsfietstocht met maximaal 100 deelnemers onder het motto ‘samen uit, samen thuis’. Inschrijven kan via dewarmsterit2023@gmail.com.
 • Wil je gewoon een bijdrage storten dan kan dit op het rekeningnummer 24-uren warmste week : BE96 7370 5098 9105

Contactpersoon: Tom Calloens, tom@fietserij.be, 0491/34 85 67

Add comment

Cimorné © 2024. ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN. WEBDESIGN DOOR webdesign aalst GREEN BANANAS