Expandable Widgetized Area

Use all default WordPress widgets or bring the area to life with custom shortcodes.
About Me

Wildster Logo

Wild Vintage WP Theme

Hey, I am Wildster. Wild Vintage WP Theme Built with emphasis on clean, content oriented, modern & minimalistic design.With me you're never going to feel limited or restricted!

24u Cimorné vlamde opnieuw in 2023!

februari 2, 2024/Cimorné
35.500€. Dit bedrag heeft de 24-uren van Cimorné opgebracht in de 2023-editie!

Het event ‘24u van Cimorné’ droeg op 22 en 23 december 2023 voor de 6de keer haar vlammetje bij aan De Warmste Week van de VRT. Bedrijven, particulieren, jong en oud schreef zich in om 24u lang rondjes te rijden op de binnenpiste. Er werd gefietst, gebelot, gesjot, gedanst en gedronken for life!

Tijdens deze editie werd geld ingezameld voor 3 goede doelen:
Vzw Enchanté & Vierde wereldgroep Mensen voor Mensen vzw die geld inzamelen voor het project ‘brooddoosnodig’. Ook in Aalst zitten veel leerlingen met honger in de klas.
Vzw Gewoon leven, een vereniging die activiteiten biedt aan jonge mensen met dementie en zich ook richt op hun mantelzorgers.
De Zelfmoordlijn, op initiatief van de Golden boys, ter nagedachtenis van hun voorzitter. Als voetbalploeg willen ze aandacht vragen voor de Zelfmoordlijn die hulp biedt aan mensen met sombere gedachten, maar ook aan nabestaanden.

In 2022 werd er iets meer dan €34.000 opgehaald, in 2023 deden we nog beter met 35.500€!

Merci alle deelnemers, sponsors en bezoekers. Maar vooral een dikke merci aan alle vrijwilligers om dit event mogelijk te maken.

Add comment

Cimorné © 2024. ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN. WEBDESIGN DOOR webdesign aalst GREEN BANANAS